Lusterko zewnętrzne - wersja angielska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ariu
    Classic
    • 2011
    • 17

Zamieszczone przez looker
    A jak z poduchą ? W sumie ile Cie wyszło ? Chodzi mi po głowie ten mod...
    u mnie nie było problemu z poduchą bo w ostatnich tourach jest kierownica z 02 fl, w sumie to 220 zł kierownica z przesyłka i do tego przekładka w ASO za 60 zł (auto na gwarancji) , jak sprzedam starą kierownicę za 280 zł to wyjdzie na zero :diabelski_usmiech
  • dodek78
    Classic
    • 2010
    • 8

Witam,

Octavia 1,9, 2003r - mam do wymiany kompletne elektryczne lewe lusterko zewnętrzne.

Znalazłem w dobrej cenie w moim kolorze lakieru (hura!) ale z samochodu w wersji Angielskiej.

Jak sprawdziłem lusterka lewe a prawe mają inny zakres regulacji przez co to angielskie będzie dawało złą widoczność. Pytanie czy obudowy będą na tyle identyczne że mogę przełożyć tylko mechanizm regulujący z popsutego lusterka + wkład i będzie ok ?

Pozdrawiam
    Dominik

Komentarz

• kabanos
      RS
      • 2011
      • 4544
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Nie będzie pasować. W wersji angielskiej masz na odwrót lusterka jak u siebie i nie nadaje się do przekładki.

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• czyzyk64
        Elegance
        • 2008
        • 866

ja wymysliłem cos takiego iz prawy wkład lusterka podmienilem od anglika, pasuje p&p i do tego jest ten kąt załamania na koncu, tak jak w lewym od kierowcy. Super sprawa , wiecej widac przy zmianie pasa i wyprzedzaniu.

Komentarz

• dodek78
          Classic
          • 2010
          • 8

Zamieszczone przez kabanos13
          Nie będzie pasować. W wersji angielskiej masz na odwrót lusterka jak u siebie i nie nadaje się do przekładki.
          Sama obudowa lusterka z lewej strony będzie inna w wersji ang niż pl ?

Komentarz

• krzysiek13
            L&K
            • 2010
            • 1155

Będzie inna. Przyjrzyj się, prawe jest bardziej z ukosa.
            Octavia

Komentarz

obudowa jest ta sama ! pod warunkiem ze jest duze lusterko ! roznica jest w czarnym trojkacie ! Nie wprowadzajcie w blad jak ktos nie wie.

akurat ten temat przerabialem u siebie.

Komentarz

• dodek78
                Classic
                • 2010
                • 8

Zamieszczone przez klawiatura123
                obudowa jest ta sama ! pod warunkiem ze jest duze lusterko ! roznica jest w czarnym trojkacie ! Nie wprowadzajcie w blad jak ktos nie wie.

akurat ten temat przerabialem u siebie.
                Dzięki za odpowiedzi

Czyli da się podmienić obudowę z ANG i przełożyć bebechy z wersji PL ? Co to znaczy duże lusterko ?

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Angielske lewe najczesciej sa duze, a nie jak male nasze prawe z Lupo :twisted:

Szkolo pasuje.

Jak potrzebujesz przelozyc elektryke oraz obudowe ze szklem, a stelaz masz dobry to mozna zrobic taka przekladke.
                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...